Kocostar foot maskOlen perinyt äidiltä jalat, joihin kasvaa helposti kovettumia, joten etsin aina uusia keinoja niiden pehmittämiseen. Nyt olen keksinyt toistaiseksi tehokkaimman tavan päästä eroon jalkapohjien kovettumista. Siihen tarvitaan kaksi asetta: Flextolin Heel Balm -jalkavoide ja Kocostarin kosteuttava jalkanaamio.

Huomasin niiden yhteisvaikutuksen viime kesänä, kun käytin jalkanaamioita ja Flexitolin jalkavoidetta samanaikaisesti.

Flexitol-voidetta suositteli minulle farmaseutti. Voiteen tehon tosiaan näkee ja tuntee jo päivässä, ihan kuten paketissa luvataan. Flexitolin teho perustuu siihen, että se sisältää 25% ureaa ja muita kosteuttavia aineita, jotka imeytyvät syvälle ihoon.

Pelkkä Flexitolin käyttö auttaa minulla jo huomattavasti jalkapohjien kovettumiin mutta parhaimman vaikutuksen saan yhdistämällä Flexitolin ja Kocostarin jalkanaamiot.

Kocostarin kostauttavia jalkanaamioita on helppo käyttää. Jalat sujautetaan sukkiin, joissa on hoitavia ja kosteuttavia aineita ja niitä pidetään jalassa 20 minuuttia. Parasta on, että Kocostarin jalkanaamiot eivät ole kalliita: ne maksavat yleensä 4,9€ ja joskus niitä saa alennuksesta.

Flexitol Foot balmPehmeät jalat saan, kun käytän Kocostarin jalkanaamioita 2-3 kertaa kuukaudessa ja hieron Flexitolia jalkoihin ainakin kerran päivässä.

Mistä niitä saa? Flexitolin Heel Balmia saa apteekeista, jossa pienempi 56 gramman putkilo maksaa n. 12€. Kocostarin jalka- ja muita naamioita löytyy ainakin Stockmannilta, Sokokselta ja eleven.fi -verkkokaupasta.

Ainoa mihin yhdistelmähoito ei ole tehonnut, on oikean isovarpaan vasempaan reunaan kehittynyt iso kovettumapatti. Siihen ei varmaan auta muu kuin jalkahoitajan käsittely.

Huomasin, että olen kirjoittanut tästä aiheesta blogissa aikaisemminkin, kun sain päähäni tehdä kovettumavoidetta kotona omista aineista. Omassa voiteessa oli se vika, että sitä oli vaikea säilyttää, joten unohdin koko tökötin.

Onko sinulla vinkkejä siitä kuinka jalkapohjan kovettumista pääsee eroon?

2 Replies to “Eroon jalkapohjien kovettumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.