Suru-uutisia vaatekaapilta

Kohta napit sinkoilee 🙁

Tänään kirjoitan siitä itsestään eli läskistä ja omasta lihomisestani.

******

Valitusvirren syynä on se, että kokelin tänään  päälleni hametta, jota käytin viimeksi vajaat pari vuotta sitten.

Olen menossa mummuni hautajaisiin lauantaina ja päätin varmuuden vuoksi kokeilla, vieläkö monissa hautajaisissa käyttämäni musta Gapin puolihame menee päälle.

Tulos: hame menee päälle mutta vetoketju ei mene kiinni senttiäkään. Istuminenkin on hieman tukalaa.

Ne yläosat joita olen hameen kanssa käyttänyt ovat aika lyhyitä ja tyköistuvia, joten niistä ei ole apua. Tuumasin kuitenkin, että hametta voisi silti hyvinkin käyttää, jos saisin jostain väljän mustan yläosan joka peittäisi auki olevan vetoketjun.

Äiti oli pelastava enkeli. Tekstasin äidille ja hän vastasi, että häneltä löytyy musta neulemekko joka saattaisi sopia minulle.

*******

Hautajaisvaatteista viis, vaikka vitsailinkin äidille että minut kannattaa ehkä jättää kotiin tai piilottaa jonnekin nurkkaan, koska minulla ei ole asianmukaisia hautajaisvaatteita.

Eniten minua vaivaa tässä se, miksi olen ylipäänsä päästänyt itseni siihen tilanteeseen etten mahdu mihinkään vaatteisiin? (Tällä hetkellä omistan tasan yhdet housut jotka mahtuvat minulle). Miksi ihmeessä vietin yli kaksi ja puoli vuotta punnitsematta itseäni kertaakaan, minkä seurauksena  painoni nousi hulppeat 10 kiloa?

Tiedän kyllä vastauksen: pistin mieluummin pääni pensaaseen kuin myönsin itselleni jatkuvan lihomiseni. Oli muutakin ajateltavaa. Ja jos ei tiedä puntarin lukemia, omaa lihomista on helpompi vältellä varsinkin jos ei näe itseään valokuvissa kovin usein.

*******

Täällä kytee nyt ilmiselvä läskikriisi!

Olen siinä pisteessä että mikään vaate ei enää sovi päälleni ja minun pitäisi joko a) laihduttaa tai b) hankkia kokonaan uusi vaatevarasto alusvaatteista takkeihin. B-vaihtoehto ei hirveästi houkuta, koska painonnousuni tuskin pysähtyy tähän jos jatkan samaa tahtia.

Ja se että kaikki muutkin lihovat, ei ole mikään syy antaa itsensä lihoa myös. Painoindeksini on nyt n. 30, onko jotenkin parempi jos painoindeksi nousee vaikka 32:teen?

Ja kaikki vain muutaman irtokarkin tähden! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.