Hoorätti päähän ja liikkeelle

hoorag head_407x417Tässä kuvassa mulla on päässä hoorätti eli hoo-rag. Sain Hoorag-pannan (hikinauha tai hikipanta) testattavaksi englanninkielistä blogia varten mutta ajattelin sitä voi esitellä täälläkin.

Hoorätti on kevyestä mikrokangaskuidusta tehty kangastuubi, josta voi käyttää hikinauhana tai muuten vaan pääpantana. Olen käyttänyt sitä sekä hikinauhana omassa treenissä, kasvojen suojana lumituiskussa ja kaulurina. Parasta siinä on se, että se on sekä nätti että helppo käyttää.

Kun pitää nauhan leveänä, se muistuttaa aivan 20-luvulla käytettyä leveitä pääpantoja.

hoo-ragHoorättejä voi ostaa täältä. Malleja löytyy sekä miehille että naisille.

******

Tein tänään pitkästä aikaa kunnon lihaskuntotreenin. Joululoman aikana en tehnyt mitään ja tällä viikolla olen potenut flunssaa, joten treenitauko venyi aika pitkäksi. Aloitin kevyesti mutta ainoa ongelma oli oikeastaan pieni jäykkyys takareisissä.

Alkuverryttelyn jälkeen se hävisi nopeasti.

Olen päättänyt jatkaa viime vuonna hyvin alkuun päässyttä lihaskunnon kohotusta. Työsarkaa riittää, koska en ole lähelläkään sitä, että voisin tehdä miesten punnerruksia. Tarkoitus on myös lisätä keskivartalon voimaa ja hallintaa.

******

Kokeilin tänään uutta reseptiä.Tein ei-vegaanisen version Chocochilin Elinan suklaisesta proteiinivanukkaasta korvaamalla herneproteiinin tavallisella vaniljanmakuisella proteiinijauheella ja chia-siemenet pellavansiemenillä. (Chia-siemeneni ovat loppuneet jo ajat sitten.)

Proteiinivanukas oli yllättävän hyvänmakuinen, suklaa sopi siihen kuin nenä päähän.  Kuvaa ei valitettavasti ole, koska ottamani ruokakuvat ovat niin surkeita että ne eivät houkuttelisi ketään syömään.

Kannattaa muuten käydä tarkistamassa myös Elinan uusi blogi: Keppijumppaa ja porkkanaa.

 ******

Miten kevään liikuntakausi on lähtenyt sujumaan? Aiotko kokeilla jotain uutta vai pitäydytkö samoissa lajeissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.