Maha kutistuu!

Otin viime viikolla uuden setin vertailukuvia, mutta unohdin kaikessa hässäkässä laittaa ne blogiin.

Aikaa edellisten ja nykyisten kuvien aikana on kulunut noin 1,5 kuukautta. Paino on sillä välillä sahannut 69.3kg – 69.8 kilon välillä, eli käytännössä muutosta ei ole ollut. Edestä otetuista kuvista näkyy kuitenkin, että läskit ovat sulaneet vatsasta.

comp-front-26032013

Tunnen itsekin, kuinka maha ja erityisesti kauheat alavatsamakkarat ovat pienentyneet.  🙂 Omasta mielestäni kasvotkin ovat jatkaneet kapenemistaan, mutta niistä ei ole tullut otettua kuvia. Farkut ovat alkaneet tuntua löysiltä ja joudun varmaan hankkimaan kohta uudet.

Kevät etenee ja kohta on aika heittää talvivaatteet nurkkaa, joten pian en voi enää talsia ulkona löysissä farkuissa, koska mitä potentiaaliset sulhasehdokkaatkin sellaisesta ajattelisivat? (Mun pää on varmaan mennyt sekaisin tästä valon määrästä…tosin voihan se johtua siitäkin että aloitin uudestaan hormonikorvauslääkityksen).

******

Treenit ovat menneet mukavasti, viime viikkoa lukuun ottamatta. Kroppani on vahvistunut selvästi kun olen lisännyt voimaharjoittelun määrän 1-2 kahdesta kerrasta viikossa kolmeen kertaan viikossa. Lisäksi olen huomannut että treenien ajankohdalla on suuri vaikutus päivän omaan virkeyteen ja mielialaan. On ihan eri asia aloittaa päivän työt tunnin voimaharjoittelun jälkeen kuin ilman sitä.

Olen harkinnut aerobisen liikunnan aloittamista niinä aamuina, joina en tee voimatreeniä. Kevään edistyessä voisin käydä ulkonakin pienellä aamulenkillä.

Olen keskittynyt treeneissä aika paljon epäkäslihaksen alimman osan vahvistamiseen ja rintarangan mobilisointiin. Ryhtini on jo mielestäni jonkin verran parempi, mutta kyllä se yhä lysähtää kasaan jos istun tietokoneella 10 tuntia putkeen. 🙁

******

Kysymys: Oletko kiinnittänyt huomiota siihen, miten eri vuorokauden aikoina treenaaminen vaikuttaa energiatasoosi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.