Kärpäslätkät syynissä

2010-03-21_1427-61(3).jpg
Tämä tilanne ei minusta näytä kovin autenttiselta..

Ei, kesä ei ole vielä tullut eikä nyt vielä tarvitse käydä tutkimassa kärpäslätkävalikoimaa.

Viittaan otsikossa siihen että kävin maanantaina elämäni ensimmäisessä mammografiassa, jossa rintani litistettiin kärpäslätkiksi kahden levyn välissä.

Rintani litistettiin kahteen eri otteeseen, koska niistä tarvittiin kuvia eri kulmista. Rintojen asettelemisessa ja kropan kääntelemisessä oli kova työ. Hoitaja joudui kääntelemään minua useaan eri otteeseen ennen kuin oli tyytyväinen. Itse kuvan ottaminen kesti onneksi vain hetken.

Rinnan litistämisen ja venyttämisen takia oloni oli hieman tukala ensimmäisissä kuvissa, toisessa ei onneksi tuntunut miltään.

Kysyin uteiliaisuuttani hoitajalta miten mammografian ottaminen sujuu naisilta joilla on hyvin pienet rinnat. Hoitaja myönsi että se on aika vaikeaa ja että ihoa joudutaan silloin venyttämään aika lailla, mikä voi olla kivuliasta. Auts! Puistattaa edes ajatella moista.

Toisaalta olen iloinen siitä että isoista rinnoista on edes jotain hyötyä – tarvitsenkin mielestäni edes jotain kompensaatiota siitä etten voi ostaa nättejä rintaliivejä! 🙂

Hoitaja kutsui rintojani tiheiksi ja mastopaattisiksi, mitä se nyt sitten tarkoittaakin. Olen melko varma siitä että rintojen venyttäminen mammografiaa varten ei tee hyvää niiden ryhdille.

 *******

En yhtään tykkää tästä muutoksesta säässä vaikka ei tätä nyt voi vielä takatalveksi sanoa.

Perjantaina oli nättiä ja keväistä, tänä aamuna paljastui ikkunasta valkoinen lumimaisema. Märät lumipaakut vaan plopsahtelivat alas puista. Liikuuminen on surkeaa sohjossa rämpimistä ja kengät kastuvat läpi kun minulla ei ole kumisaappaita.

Kävin tänään sen verran Itiksessä pyörähtämässä jotta pääsin toteamaan kevään muodin. Nyt on muodissa 50-luku, mikä tarkoittaa käännettyjä lahkeita, mustia nahkatakkeja yms. Mahtavatkohan kellohameet ja tyllialushameetkin olla muodissa? Ei niitä ainakaan vielä näkynyt.

*******

Kärpäslätkistä ei kai ole löytynyt mitään kiinnostavaa koska kukaan ei ole ottanut yhteyttä. Hoitaja sanoi että joku soittaa minulle muutaman päivän kuluessa jos tarvitaan lisätutkimuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.