Prinsessajuhlia

kakku
Tämä ei varmaankaan ole se jäätynyt synttärikakku..

Meillä on käynnistymässä kevään iloinen juhlaputki. Tällä viikolla vietetään esikoisen 8-v kaverisynttäreitä ja ensi kuussa nuorimmainen kutsuu 6-v synttäreilleen päiväkodin lettipäät ja muutaman pojan. Aikaisemmin olen järjestänyt  myös sukulaisille kevään aikana kahdet pippalot, mutta koska kuopuskin saa tänä vuonna omat kaveribileet,  olen päättänyt niputtaa sukulaisten juhlat.

vaahtokarkitLastenjuhlien järjestäminen on sen verran hikistä puuhaa, että sukulaiset saavat tyytyä yksipäiväisiin kemuihin.

Ensimmäisiä kaverisynttäreitä järjestäessäni jännitin eniten tietenkin sitä, tuleeko kukaan paikalle, viime vuonna jo tiesin, että juhlijoita tulee, ja juhlijoilla on “sata lasissa” heti kun takit on saatu naulakkoon ja paljettimekot ojennukseen.

Ohjelmaa täytyy olla, ja mielellään useampi aikuinen juhlijoita koordinoimassa. Lastenjuhlien aikaan joutuu ehkä vahtimaan, ettei kukaan eksy penkomaan kellarin pyykkiläjiä tai yläkerran romukomeroita, mutta ei tarvitse pelätä sitä, että joku jäisi sohvan nurkkaan murjottamaan ehdottaessani television sammuttamista rocky-roadja pullon pyörityksen pelaamista.

Viime vuonna tein jäätelökakun, joka tuli pakastimesta niin jäisenä, ettei siitä saanut paloja irti.

Lisäksi asiantuntevat juhlavieraat hoksasivat heti, että jäätelö ei ollut laktoositonta. Parhaiten kakusta maistuikin sen päällä oleva karkkivuori. Tänä vuonna ajattelin  palata perinteiseen mansikka-kermakakkuun. Kakuttakaan ei auta olla, sillä päivänsankarille kakku on ihan “must have”.

One Reply to “Prinsessajuhlia”

  1. Kaverisynttärit kuulostaa aika mielenkiintoisilta, eikös viime vuonna ollut jotain pöydillä tanssimistakin jo? 🙂 Tuo kakku näyttää niin hyvältä että sitä oli varmaan sääli syödä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.