12 x naisten värikkäät treenikengät

nike-free-tr-fit-zalHuhtikuussa julkaisin artikkelin naisten värikkäistä treenitrikoista.

Selatessani naisten urheilukenkien valikoimaa jokin aika sitten huomasin että moniväriset kuosit löytyvät nyt myös treeni- ja juoksukengistä.

Mitä kuviollisiin urheilutrikoisiin tulee, Nike ei mielestäni ollut niissä kovin vahvoilla. Sen sijaan Nikeltä löytyy vahva valikoima värikkäitä ja kuosillisia naisten treenikenkiä.

Isoista brändeistä myös Reebokilla ja Asicsilla on hyvä valikoima.

Alla on kuusi esimerkkiä naisten värikkäistä treenikengistä, samaten kuusi esimerkkiä juoksukengistä.

Kaikki kengät ovat myynnissä Zalandolla.

Juoksukengistä  oma suosikkini on Reebokin harmaa Z Electrify juoksulenkkari (6.).

Reebokin kengästä tekevät jännittävn harmaan mesh-verkon alta näkyvä vaaleanpunainen kangas ja kontrastina toimivat turkoosit kengännauhat ja sisus. Ilman turkoosin ja vaaleanpunaisen kotrastia lenkkarit olisivat tylsät.  (Reebokin lenkkareista löytyy myös muita värivaihtoehtoja).

juoksukengat
Naisten juoksulenkkarit. 1 Asics Gel-Noosa 2 Nike FS Lite Run 3 Nike Zoom Pegasus 4 Reebok ONE CUSHION 2.0 5 Nike Air Max 2014 6 Reebok Z Electrify.
Alla on valikoima treenikenkiä, jotka on tarkoitettu kuntoiluun ja  ryhmäliikuntatunneille. Ylärivin kengät ovat kaikki Niken Free-valikoiman treenikenkiä. Free-kengät ovat Niken versio minimalistisista tai paljasjalkakengistä, jotka tarjoavat jalalle vähemmän tukea kuin perinteiset urheilujalkineet.

treenikengat
Naisten kuntoilukengät. 1 – 3 Nike TR FIT 4 4 Reebok Sublite Studio Flame 5 Asics GEL-FIT Tempo 6 Nike Dual Fusion TR 2

Värikkäitä treenikenkiä hankkivat ehkä nekin treenaajat jotka ehkä muuten verhoutuvat jumppatunnilla ja kuntosalilla mustiin vaatteisiin. Ainakin toivon niin. 🙂

Zalandolta löytyy hyvä valikoima naisten juoksulenkkareita ja treenikenkiä. Klikkaa linkkiä niin pääset selaamaan suoraan Zalandon juoksukenkien valikoimaa tai kuntoilukenkien valikoimaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.