9 x naisten kuviolliset treenitrikoot

Olen iloinen siitä että printti-kuosilliset ja kuviolliset treenitrikoot tulivat muotiin.

Treenivaatteet ovat usein turhan tylsiä ja tuntuu että kaikilla on päällään niitä samoja mustia capreja tai täyspitkiä trikoita.  Uskaliammat treenaajat saattavat tosin joskus vetää ylleen treenihousut joiden sivusaumassa on värikäs raita.

Kahlasin läpi muutaman nettikaupan valikoimat ja poimin niistä tyylikkäimmät kuviolliset naisten urheilutrikoot.

Valinnanvaraa löytyy – voit verhota alavartalosi ruusutrikoisiin, sini-mustaan army-kuviollisiin treenihousuihin tai Adidaksen taivaansinisiin, pilvillä verhoittuihin urheilutrikoisiin. Niille jotka haluavat säväyttää, Björn Borg -merkillä on tarjolla jopa skottiruudullliset urheilutrikoot (kuva 9).

tri1_606x356
Tyylikästä ja hillittyä. 1 MXDC Sport Ice Tights (Nelly.com) 2 Reebok Army Tights (Zalando.fi) 3 Puma – Gym Colormeup 3/4 Tights (Nelly.com)
Henkilökohtainen suosikkini on Puman Gym Colormeup -treenitrikoot (kuva 3). Kuosi on hillityn tyylikäs mutta silti jännittävä ja 3/4 pituus sopii minulle paremmin kuin kokopitkät trikoot.

three-scaled
Väriä! 4 Pure Lime Seamless Leggings (Nelly.com) 5 Nike AOP Leggings (Nelly.com) 6 Asics 7/8 Tights (Nelly.com)

Treenitrikoista 4-6 löytyy väriä ja vomakkaita kuoseja.

Printti-kuvioiset urheilutrikoot
7 Adidas Trefoil Leggings (ruusutrikoot) Stadium.fi 8 Reebok Dance trikoot (Zalando.fi) 9 Björn Borg Roxy Tights (Nelly.com)

Skottiruudullisiin urheilutrikoisiin pukeutunut jumppaaja ei taatusti jää huomaamatta. Suosikkini alarivin trikoista ovat Reebokin Dance-trikoot, joissa on yllättävästi yhdistetty mustavalkoiset geometriset kiemurat värikkäiden nauhojen kanssa.

Kuviolliset treenitrikoot on parasta yhdistää yksivärisen yläosan kanssa, muuten kokonaisuudesta tulee helposti liian levoton.

Paras valikoima naisten kuviollisia treenitrikoita löytyy Nelly.comissa ja Zalandossa. Klikkaa linkkiä niin pääset selaamaan Zalandon valikoimaa. Nelly.com -verkkokaupan treenitrikoot löydät täältä.

2 Replies to “9 x naisten kuviolliset treenitrikoot

    1. Suosittelen jotain muuta kuin mustaa. 🙂 Mä olen nähnyt seeprakuviollisia urheilutrikoita, leopardikuviollisista en ole ihan varma.

      Musta tuntuu että suomalaiset pyrkivät treenivaatteilla pikemminkin peittämään ja piilottamaan itsensä kuin tulemaan esille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.