Rolexit jalassa

Uudet kengat
Uudet kengät

Tuorein hankintani on mustat Nike Free -lenkkarit, joissa on pinkit nauhat ja pinkki Nike-kuvio.

Eivätkö ne olekin söpöt? 🙂

Koska kengät ovat budjettini tasoon nähden aika tyyriit, kutsun niitä rolexeiksi. Alunperin minun ei ollut tarkoitus hankkia Nike Free -kenkiä – vaikka olenkin sellaisia himoinnut – mutta jotenkin ne vaan tulivat sieltä kaupasta mukaan.

Takatalven takia olen päässyt kokeilemaan uusia kenkiä käytännössä vasta pari kertaa. Nike Freet ovat ensimmäiset minimalistiset kenkäni joten vähän jännitti, mitä jalat niistä tykkäävät.

Pari pidemmän lenkin perusteella sanoisin että joudun kävellessä käyttämään enemmän pohjelihaksia kuin tavanomaisissa kengissä. Toinen suuri ero tavallisiin kenkiin verrattuna on se, että jalkaterä saa liikkua hyvin vapaasti (pohja on joustava, kengän voi vaikka pyöräyttää rullalle). Kävellessä ei itse asiassa tunnu yhtään siltä kuin olisi oikeat kengät jalassa. Nike Freet ovat kuitenkin paljon mukavemmat ja kevyemmät kuin tavalliset kengät joissa on jäykkä pohja.

Nike Freellä liikkuessa tulee sellainen olo että voisi loikkia ja tehdä piruetteja koko ajan. Tekisinkin niin, jos vasen nilkkani ei olisi yhä yhtä tönkkösuolattu kapakala….

*******

Olen lepuutellut vasenta nilkkaa nyt niin perusteellisesti, että tuntuu etten kohta pääse pois sängyn pohjalta.

Kamalinta on se, että liikunnan rajoittamisen takia minusta on alkanut tuntua siltä että ajatus ei kulje normaalisti ja että älykkyysosamääräni on romahtanut. (Tosin kellojen siirtäminenkin saattaa vaikuttaa asiaan pikkuisen. )

Olen siis onnistunut saavuttamaan jonkinlaisen Operaatio kevätpiristykselle vastakkaisen olotilan alle kuukaudessa!

Aion nostaa liikunnan normaalitasolle pääsiäisen aikana ja sitten rupean lisäämään liikuntaa Operaatio kevätpiristys –postauksessa esittelemäni suunnitelman mukaisesti. Wish me luck!

Kysymys: Tuntuuko kenestäkään muusta siltä että järki ei kulje jos ei pääse liikkumaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.