Mieliharmeja ja Omronin laitteiden testausta

Omron CaloriScan ja kehonkoostumusmittari

Tämä ja vähän viime viikkokin olivat erilaisten mieliharmien aikaa. Migreeni on sinnikkäästi yrittänyt tulla ”päälle” viime perjantaista lähtien ja olen syönyt kohtauslääkkeitä kuin karkkia. 🙁

Olo alkoi helpottaa oikeastaan vasta eilen alkuillasta.

Toinen mieliharmin aihe oli se, että Kiloklubin ruokahaku meni jumiin viime viikolla. Pari päivää oli helppo selvitä suosikeilla ja kopioimalla vanhoja menuja, mutta sitten alkoi mennä homma hankalaksi. Ehdin jo hermostua niin paljon, että hankin itselleni parin viikon käyttöoikeuden Kalorilaskurin palveluun.

Olin silti hyvin iloinen kun Kiloklubin ruokahaku saatiin vihdoin korjattua. Kalorilaskurilla voi seurata aika monta asiaa, mutta mikään ei voita Kiloklubin palvelua siinä, että sillä pystyy yhdellä silmäyksellä näkemään tärkeimmät asiat ruokavalioista. Pidän erityisesti laatupallosysteemistä, koska se ohjaa oikeanlaiseen syömiseen.

Kolmas harmin aihe on sää, tai pikemminkin pimeys. On kamalaa kun tulee pimeää jo neljän jälkeen iltapäivällä, ja migreenissä pimeys on vielä masentavampaa kuin yleensä.

******

Muutama viikko sitten näin Ilta-Sanomien sivuilla mainoksen, jossa etsittiin testihenkilöitä testaamaan Omronin CaloriScan –laskuria.

Täytin hakemuksen ja minut hyväksyttiin testihenkilöksi ja Omronin CaloriScan –mittari ja Omron BF511 kehonkoostumusmittari tulivat postissa tiistaina. Tarkoitus on että testaan laitteita pari viikkoa ja annan niistä palautetta (saan pitää laitteet itselläni testiperiodin päätyttyä.)

CaloriScan –mittarin otin käyttöön jo tiistaina. Mittari muistuttaa askelmittaria siinä, että se laskee myös päivän askeleet, mutta sen lisäksi se laskee myös käyttäjän päivittäin kuluttamat kalorit. 3D-sensorin ansiosta sen pitäisi olla tarkkuudeltaan parempi kuin esim. 2D-sensorilla varustetut askelmittarit, jollainen nykyisin käyttämäni Omronin askelmittari on.

Kello on nyt 20:57 ja CaloriScan –mittarini mukaan olen kuluttanut 2159 kaloria ja ottanut 9320 askelta. Mittari laskee muitakin tunnuslukuja, mutta esittelen niitä tarkemmin myöhemmin.

Kehonkoostumusmittaria en ole vielä käyttänyt, lähinnä siksi että migreenin takia syöminen on ollut viime päivinä epämääräistä. Suunnittelen mittaavani itseni ekaa kertaa sunnuntai-aamuna.

En yhtään ihmettelisi, vaikka mittari väittäisi että rasvaprosenttini on 50%. Mummun hautajaisissa otetuissa kuvissa näytän pulleaposkiselta ja erittäin hyvin syöneeltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.