Myrtsi päivä

grumpycatwisdom
Olen niin iloinen että voisin räjähtää. Ei, se olikin pieru.

Olen ollut tänään huonolla tuulella.

Päivä tosin alkoi hyvin. Tein aamulla kunnon lihaskuntrotreenin ja sen jälkeen mielialani oli mitä mainioin.

Kesken treenin sain puhelun melkein 7-vuotiaalta sisarentyttäreni, joka sai eilen ensimmäisen kännykkänsä.

S:n kysyttyä mitä teen, kerroin että jumppaan niin että olen ihan punainen naamasta. S. ehdotti että jäätelön syöminen auttaisi vaivaan. En voinut kuin olla samaa mieltä.

S. sai ensimmäisen kännykkänsä eilen. En voi kuin ihailla lasten rajatonta oppimiskykyä: hän oppi lähettämään tekstareitakin varmaan noin sekunnissa.

*******

Asiasta toiseen. Olen huomannut että pahantuulisena minussa tulee esiin pieni nettihäirikkö. Lueskelin jokin aika sitten – yhä pahantuulisena – Kiloklubin Miksi paino ei putoa -ketjua. Siellä taas joku valitteli että paino se vaan ei putoa (vaikka läskiä oli kuulemma muuttunut lihakseksi. )

Ajattelin vaihteeksi vastata jotain tällaista:

Tällä Kiloklubin systeeillä ei paino kyllä ikinä putoa kovin nopeasti. Jos nopein painonpudotus on sinulle tärkeintä laihdutuksessa, kannattaa mieluummin valita menetelmäksi pussikeittokuuri, jolla nautit päivittäin korkeintaan 700-800 kaloria. Sillä pitäisi painonkin pudota nopeasti.

Kannattaa ehkä pohtia myös seuraavaa kysymystä: Haluaisitko herätä huomenna niin, että puntari näyttää 10 kiloa vähemmän mutta kroppasi on täsmälleen saman näköinen ja kokoinen kuin tänään?

Onneksi jätin ko. viestin lähettämättä.

*******

Pahantuulisuus voi johtua siitäkin, että hormonilääkitykseni on loppunut. Ehkä olisin ilman lääkitystä  kiukkuinen keski-ikäinen akka joka käyttäytyy huonosti?

*******

Myrtsikissan katsominen onneksi lohduttaa. Jos olet fani, katso miltä myrtsikissa näyttää livenä YouTube-videolla:

http://youtu.be/Xvx3R-SRXiY

Netti-Hesarin mukaan koko Suomessa voi nyt ihailla revontulia, joten menen nyt parvekkeelle katsomaan näkyykö niitä taivaalla. Ei varmaan näy.

2 Replies to “Myrtsi päivä

 1. Kiva kuva!

  Netissä räyhäämiseen minulla on yksi konsti, ja se on, etten vastaa mihinkään minua ärsyttäneeseen, suututtaneeseen tai mieleni pahoittaneeseen viestiin ennen kuin olen rauhoittunut. Sen jälkeen mietin vielä, kannattaako provosoitua. Yleensä tulen siihen tulokseen, että ei kannata. Jos vastaan, teen sen todella kieli keskellä suuta niin, että viestistäni ei pahimmalla tahdollakaan voi löytää mitään, mistä voisi suuttua.

  Mitä tulee nopeaan painonpudotukseen, olen sen asiantuntija harrastettuani sitä yli 20 vuotta. Lopetin, kun tajusin viimein, että mitä nopeammin kilot putoavat, sitä varmemmin ja nopeammin ne tulevat myös takaisin. Minua nuo tuskailut laihtumisen hitaudesta ärsyttävät, varsinkin kun suurin osa niistä tulee ihmisiltä, joilla ei ole mitään laihtumisen tarvetta.

  Olen joskus kysynyt keskusteluketjussa, mitä merkitystä on sillä, kuinka nopeasti paino on pudonnut, jos kilot pysyvät poissa vaikkapa viisi tai kymmenen vuotta. Harvoin kukaan on vastannut. ”Kaikki heti mulle nyt”, sehän se on ajan henki.

  1. Joopa joo, hitaasta laihduttamisesta ei varmaan koskaan tule hirveän suosittua varsinkaan epärealistisia odotuksia luovien telkkariohjelmien ansiosta.

   Minulla ei yleensä ole vaikeuksia pidättäytyä netissä mutta joskus tekisi mieli ihan suoraan sanoa mitä ajattelee. Ei siitä kyllä yleensä mitään iloa ole enkä tosiaan halua netin räyhähengeksi.. Niitä on ihan tarpeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.