6 Sporttista joululahjavinkkiä naiselle

Löin pään yhteen Hannan ja toisen siskoni kanssa ja ideoimme joukon sporttisia lahjavinkkejä vuodelle 2013. Alla on siis kokoelma erilaisia, erityisesti sporttisille naisille sopivia joululahjoja.

********

ranneke
Polar Loop aktiivisuusranneke

Polarin Loop-aktiivisuusranneke. Tämä on oma ykkösvalintani. Askelmittarini hajosi viime viikolla ja olen ollut sen jälkeen kuin puusta pudonnut kun en ole pystynyt seuraamaan päivittäistä askelmäärääni.

Olen kiinnostuntut aktiivisuusrannekkeesta, koska sillä voi tarkkailla päivittäistä aktiivisuutta tarkemmin kuin askelmittarilla. Sen avulla voi seurata esim. päivittäistä istumisen määrää ja asettaa itselle aktiivisuustavoitteita. Kalorikulutuksen seuraaminen onnistuu myös.

Osta Polar Loop aktiivisuusranneke Stockmannin verkkokaupasta.

Lahjakortti urheiluvaateliikkeeseen (Hannan toive). Jos lahjan saaja ei satu olemaan kotijumppaaja jota reikäiset t-paidat eivät haittaa, hän tarvitsee aina välillä uusia vaatteita jumppalookin piristämiseksi. Lahjakortin hankkiminen johonkin urheiluvaateliikkeeseen on silloin hyvä idea.

P.S. Hanna aikoo kuulemma vaihtaa jumppalookiaan vähemmän peittäväksi. 🙂

Puolen vuoden jäsenyys kuntosalille (Helin mieleen). Tämä on kuntosalilla ja jumpissa käyvän naisen unelma. Jäsenyydet tuppaavat olemaan kalliita, joten jäsenyyden tukeminen on arvokas lahja.

Fit-lehden tilaus. Urheiluun koukkuun jäänyt nainen yleensä myös tykkää lukea kaikesta treenaamiseen liittyvästä. Täältä voit hankkia kuuden numeron tilauksen Fit-lehteen.

kirjaKirja: Taikinasta teräkseksi: kropparemontti kiireiseen arkeen – kirjoittaneet Katleena Kortesuo & Kaisa Jaakkola). Lisää lukemista! Olen parhaillaan lukemassa kirjaa ja voin suositella sitä muillekin. Lähestymistapa on fiksu, eikä kirjassa uskotella että elämäntapamuutos tapahtuu suit sait muutamassa kuukaudessa. Kirjassa keskitytään kuukauden verran jonkin ruokavalioon tai liikuntaan liittyvän muutoksen tekemiseen. Tykkään erityisesti siitä, että kirjassa on liitetty valmiita taulukoita muutoksen seuraamiseen.

Myös kirjan ulkonäkö on plussaa, useimmiten treenikirjat ovat kovin aneemisia kuvitukseltaan ja ulkoasultaan.

Osta Taikinasta teräkseksi -kirja Prisman verkkokaupasta.

Nettijumppavideot kotijumppaajalle. Shape.fi –palveluun liittymällä voi treenata kotona niin paljon kuin haluaa. Tarjolla on treenivideoita aina 10 minuutin pätkistä tunnin treeneihin, lajeja riittää kahvakuulasta tanssillisiin jumppiin ja kehonhallintatunteihin. Hyvä valinta kiireiselle treenaajalle joka ei ehdi juosta kuntokeskusten tunneilla.

Liity Shape.fi palveluun täällä.

*******

Toivotaan, että pukin kontista paljastuu mieleisiä lahjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.