Tehokuuri alkakoon

tossut
Hankin TopSportista tossut salsaa varten. Tarvitsen enemmän pitoa.

Tarkoitus ei ole kylläkään aloittaa mitään teholaihdutuskuuria, vaan liikunnan tehokuuri.

Valitettavasti joudun vielä siirtämään kuurin aloittamista koska totesin eilen että minulla on kuumeinen ja nuhainen olo. Kyseessä on toinen flunssa melkein heti joulunpyhinä sairastamani jälkeen. 🙁

Tämä flunssa vaikuttaa onneksi edelliseen verrattuna hyvin lievältä.

Jouluna kuumeeni nousi pahimmillaan 39,5 asteeseen ja välillä hytisin, välillä hikoilin peittojen alla. Onneksi palvelu pelasi hyvin koska olin kotona sairastamassa. Ei tarvinnut punnertaa vällyjen alta ostarille hankkimaan ruokaa ja juomaa.

Äidit ovat maailmakaikkeuden paras keksintö! 🙂

Pari päivää kuumeen jälkeen oloni oli vielä niin heikko, että raahauduttuani  kaikkine kimpsuineni kampsuineni juna-asemalta kotiin olin kuin märkä rätti.

********

Olen seurannut enimmäkseen sivusta vuodenalun laihdutusrituaalien käynnistymistä. Tavanomaisiin rituaaleihin kuuluu seruaavaa:

  • Kuntosalijäsenyyden hankkiminen
  • Herkkulakko
  • Laihdutuskuurin aloittaminen

Jumppaaminen ja kuntosalilla käynti loppuu tunnetusti n. kuukauden päästä kun täyden elämänmuutoksen tehnyt on treenannut kroppansa niin solmuun että on pakko lopettaa. Laihdutuskuuri voi ehkä kestää pidempäänkin. Kuka tietää?

********

rocky-road
Rocky roadit pitävät leveällä tiellä.

En kyllä voi väittää ettei täälläkin olisi hyvin ”leveä” olo. Syytän siitä osaksi Hannan rockyroad-herkkuja. 🙂

Lapsuudenkodissa peilailtuani totesin, että se peili josta yleensä peilailen itseäni on taikapeili – näytän siinä paljon kapeammalta kuin todellisuudessa olen. Tietyllä etäisyydellä näytän suorastaan hoikalta.

Jos joku on kiinnostunut ko. taikapeileistä, niitä voinee hankkia täältä. (Otin peilin pois seinältä nähdäkseni mistä se on peräisin.)

Itse olen osallistunut rituaalikäyttäytymiseen lähinnä lukemalla Fit- ja KG-lehtiä. Olin erityisen innostunut Timo Haikaraisen artikkelista ”Rasvanpoltto nyt”, joka kertoi että naisilla rasva palaa erityisen helposti käsivarsista, sitten keskivartalosta.

*******

Minulla on nyt myös virallinen uudenvuodenlupaus! Se on #wycwyc -hengen mukainen: ”Lankaan joka päivä huolellisesti yhden hampaan”. Seuraavalla viikolla lankiaan kaksi hammasta. Lisätietoa tästä postauksesta.

Onkos siellä asetettu uudenvuoden lupauksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.