Testissä Arlan proteiinirahka

Arla on pyörittänyt jo jonkin aikaa näkyvää kampanjaa jossa mainostetaan uutta proteiinirahkaa. Kampanja tehosi ilmeisesti ainakin minuun, koska viime sunnuntaina tulin mansikka-sitruunamelissarahkan kanssa kotiin kaupasta.

arlaprotein
Makutestissä Arlan proteiinirahka.

Yksi purkki painaa 200 grammaa ja siinä on proteiinia yhteensä 20 grammaa, joten kyseessä on tuhti tavara. Kaloreita yhdessä purkissa on 140, rasvaprosentti on 0.2%. Koostumukseltaan rahka on aika paksua ja jämäkkää kuten kuvastakin näkyy. Rahkan maustamiseen on käytetty steviakasvin johdannaisia.

Maku oli miellyttävä ja raikas, ei yhtään esanssinen tai liian makea niin kuin jotkut rahkat. Tuote toi mieleeni Skyr-rahkat, sillä erotuksella että Arlan proteiinirahka maistui paremmalta. 🙂 Tämä proteiinirahka taitaa peitota myös muut kokeilemani proteiinirahkat.

Mansikka-sitruunamelissarahka saa minulta 5 pistettä 5:stä.

Tykkäsin tuotteessa myös selvästi erottuvasta ulkonäöstä ja mansikan ja siitruunamelissan yhdistämisestä samassa tuotteessa. Juuri makuyhdistelmä herätti minun kiinnostukseni. Muista makuja eli puolukkaa tai vadelma-ruusunmarjaa en ole vielä ehtinyt kokeilla.

Syön Arlan proteiinirahkaa varmasti jatkossakin. Ainoa haittapuoli on korkeahko hinta. Ihan joka päivä en viitsi pulittaa rahkasta 1,4 euroa.

Syötkö koskaan maustettuja rahkoja? Vai ostatko rahkaa ja maustat sen itse?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.