Halvat rintsikat ja Starbucks-tunnelmat

katkennut-kaaritukiMun piti kirjoittaa kyllä ihan muusta aiheesta kuin halvoista rintsikoista mutta rintsikat vei voiton.

Käyttämäni halvat rintsikat on tehty niin heikkolaatuisista materiaaleista että niistä on ollut riesaa melkein alusta asti.

Sääli, koska ne ovat oikeastaan aika nätit ja sopivat. Ja ne on ekat E-kupin rintsikat jotka olen suostunut ostamaan (oli pakko).

Ensimmäinen asia jota jouduin liiveissä korjaamaan oli revennyt pitsi kupin yläreunassa. Halpaa pitsiä siis. Siitä selvittiin neulalla ja langalla. Seuraava koettelemus oli se, että metalliset kaarituet tulivat esiin uran yläosasta. Siitäkin selvisin langalla ja neulalla. Tänään aamulla pukiessani liivejä päälle tunsin jonkin pistävän rintaani ja asiaa tutkittuani totesin että katkennut metallinen kaarituki tökki lihaani.

Se taitaa olla näiden liivien loppu koska en usko että viitsisin lähteä kauppaan ostamaan uutta kaaritukea kun hakasetkin ovat kummallisesti vääntyneet.

swegmark-rintsikat
Olen iskenyt näihin liiveihin silmäni.

Rupesin pohtimaan halpojen (15 euron) rintaliivien aiheuttamaa vaaraa.

En ole ikinä kuullut että kukaan olisi loukkaantunut rintaliivien hajoamisen takia, mutta mitä jos olisin ollut jooga-tunnilla ihan solmussa ja kaarituki olisi napsahtanut poikki ja työntynyt keuhkooni? Katkennut metallinen pää oli tarpeeksi terävä tunkeutuakseen kankaan läpi. Ehkä kaarituellisiin rintaliiveihin pitäisi panna varotus että ne eivät sovi joogatunnille… 🙂

Löysin netistä aika nätit Swegmarkin liivit joita nyt himoitsen. Eivät ihan samaa hintaluokaa kun nuo halpisliivit mutteivät erityisen kalliitkaan.

********

starbucks-collage-scaled
Kuvan nuori mies on vain viaton sivullinen joka sattui kännykän kameraan…

Asiasta toiseen.

Kävin viime perjantaina ystävän kanssa testaamassa Akateemisen Starbucks-kahvilan. Koska en juo kahvia tilasin itselleni keskikokoisen chai latten ja syötäväksi vadelma-juustokakku muffinin. Keskikokoinen chai latteni oli jättikokoinen ja laadultaan keskinkertainen.

Juuri missään ei valitettavasti tarjota chai lattea niin kuin sen haluan eli kuumana. Muistaakseni olen kerran juonut hyvän chai latten Rautatieaseman Robert’s Coffeessa.

Muffini sen sijaan oli pehmeä, iso ja herkullinen. Voisin kuvitella että menen jatkossakin Starbucksiin nimeomaan muffinien perässä. 🙂 Kaverini täytetty ruissämplylä oi kuulemma myös hyvä.

Olin lukenut jostain että Starbucks on erityisesti nuorison suosiossa ja se piti paikkansa ainakin perjantaina kello neljän jälkeen. Nuorisoa oli paikalla kuin meren mutaa. Ilmeisesti Stabucksista on tullut nuorison näyttäytymispaikka. Kuvasta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen atmosfääristä.

Starbucksin jälkeen pörräsimme Akateemisella ja autoin kaveria kirjaostosten tekemisessä. Viitisen kirjaa taisi lähteä mukana mutten löytänyt kuin miniversion Mia Kankimäen kirjasta Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Suosittelen muuten kirjaa kaikille, tosin kirjan lukemisen sivuvaikutuksena saattaa olla paha Japanin matkakuume.

*******

Viime aikaisesta laihtumisesta innostuneena olen taas ruvennut ottamaan itsestäni tavoitehousukuvia. Toivottavasti trendi on jatkossakin laskeva jotta viitsin julkaista niitä.

Oman kropan ja läskien katsominen valokuvista on muuten ihan mielenkiintoista eikä erityisen traumaattista. En kylläkään tykkää isosta kaksoisleuasta jonka olen onnistunut kasvattamaan itselleni, koska se saa minut näyttämään väsyneeltä keski-ikäiseltä naiselta.

Makkarat voi aina peittää jotenkin vaatteilla mutta kaksoisleukaa ei voi..

Kysymys: Tiedätkö halpoja ja HYVIÄ rintaliivejä jotka sopivat isohkolle povelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.