Viestejä universumilta?

Fat woman trying to wear tight jeansLauantaina yllätyin kun näin että kevyet kesähousuni olivat revenneet etusauman kohdalta. Häh?

Istuin perjantaina kaksi tuntia päiväleffassa katsomassa Godzillaa (hirviöt ok, leffa muuten tasapaksua tusinaviihdettä) ja epäilen että alavatsamakkarani olivat liikaa kevyille kesähousuilleni.

Vaihtoehtoinen tulkinta tapahtumalle on se, että ei kannata ostaa halpoja vaatteita. Maksoin housuista 7 euroa mutta hukkaan menivät nekin vähät rahat. Kangas näyttikin epäilyttävän heikkolaatuiselta niitä ostaessani. Henkan ja Maukan vastaavat housut kestivät sentään 4 vuotta!

Mutta: Onko tämä viesti universumilta, että olen muuttumassa liian lihavaksi kun housut repeilee?

Kävin eilen UFF:ssa katsomassa löytyisikö sieltä korvaavia kesäshortseja. Ei löytynyt, syksyn kokoelma on juuri vaihdettu kesäkokoelman tilalle eikä missään näkynyt sortseja. Liki 28 asteen sexihelteessä ja hiki valuen oli metkaa kierrellä jakkujen ja pitkien housujen seassa.

 ******

Nektariini-sesonki on taas alkanut. Eilen söin ensimmäisen taivaallisen mehukkaan ja makean nektariinin ja loppusyksy kuluu arvatenkin saman veden kielelle nostattaan makuelämyken metsästämisessä.

Tänään ostin neljä nektariinia ja odotan niiden kypsymistä kärsimättömänä.

Jatkan tästä Simona Ahrnstedtin Sitoumuksia-romaanin lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.