Roikkuvat allit – kuinka niistä pääsee eroon?

Rylan Dugganin kirja kertoo kuinka saat Michelle Obaman käsivarret

Hannan valituksen jälkeen allit rupesivat kiinnostamaan minua niin paljon, että rupesin tekemään internetissä tutkimusta siitä, miten niistä voi parhaiten päästä eroon. Mielenkiintoisin löytöni oli kanadalaisen personal trainer Rylan Dugganin video, jossa hän analysoi erityyppisiä alliongelmia. Rylanin perussanoma on, että se mikä tehoaa yhteen alliongelmaan ei välttämättä tehoa toiseen.

Rylanin mukaan alliongelmat voi jakaa kolmeen luokkaan: 1) käsivarsissa on liikaa läskiä, 2) olkavarren lihas kaipaa ”kiinteyttämistä” (ts. voimaharjoittelua) 3) olkavarsissa on ylimääräistä ihoa esim. nopean laihtumisen takia. Alliongelma voi tietysti olla yhdistelmä näistä kaikista ongelmista.

Alla video allitestistä, jonka suoritin itselläni.

ANY CHARACTER HERE

ANY CHARACTER HERE

Jos allitestissä olkavarren alapuolella olevaa tavaraa on enemmän kuin 1,25 cm, sinulla on liikaa läskiä. Jos ylimääräistä tavaraa on vähemmän kuin 1,25 cm, ongelma on todennäköisesti siinä, että olkavarren lihas on liian löllö.

Jos ongelmana on löysä lihas, siihen tehoaa kunnon treeni olkavarsille (varsinkin kolmipäiselle olkalihakselle). Jos kyse taas on liiasta rasvakudoksesta, mikään määrä harjoitusta ei auta ennen kuin läskikerros on sulanut pois. Jos taas ongelmana on ylimääräinen iho, pahimmassa tapauksessa voi joutua turvautumaan plastiikkakirurgin apuun.

Roikkuvista alleista eroon pääsemiseen ei taida olla vippaskonsteja.

Jos läskiä on liikaa, siitä pitää päästä eroon, pelkkä lihasten treenaaminen ei auta. Jos haluaa todella kauniit käsivarret, on pakko treenata painoilla. Ja epäilen että pienten punttien heiluttaminen ei tähän ongelmaan pure – pitää treenata kunnon painoilla ja valita oikeat harjoitukset jotta voi odottaa saavansa tuloksia.

Omalla kohdallani on selvästi kyse siitä että läskiä on liikaa. En tule hetkeen aikaan pukeutumaan hihattomiin toppeihin. Toivottavasti heiluvat allit eivät aiheuta painajaisia. 🙂

2 Replies to “Roikkuvat allit – kuinka niistä pääsee eroon?

  1. Joo, lisää punttiharjoituksia vaan. Sulla oli kyllä selkeä message ja videopätkä. Tosin mä masennuin hetkeksi peilin edessä. mutta hei, siis: lisää puntteja nostelemaan vaan. Hihat heilumaan ja salille. Satu, sä olet hyvä motivaattori:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.