Spagettikädet

Hannalla on allit

Jokin aika sitten taisin kehuskella kuinka urheiluhulluus on tarttunut minuun ja kuinka ikävää on, jos treenaamiseen tulee liian pitkiä taukoja. Pöh, taisin olla vain väliaikaisesti sekaisin. Tämän hetkisen olotilan tunnistan paljon paremmin; jumppaan ei oikein huvittaisi lähteä, ja jumppaan kun lähtee, niin täyteen ahdettu jumppasali lähinnä ärsyttää.

Ehkäpä liian kriittinen “lihaksien” tarkkailu peilin edessä on vienyt motivaationi.

En nimittäin käsitä, mikä ihme käsivarsiani vaivaa? Minulla on aina ollut olemattomat käsilihakset, mutta kuvittelin, että säännöllinen painojen nostelu saisi aikaan edes jonkinlaisen muutoksen. Mutta ei, kun nostan käsivarren sivulle, olka- ja kyynärpään välinen alue lepattaa yhä kuin housunpulttu 70-luvulla. Mikä ihme on tuo roikkuva ja löysä liha käsivarren alapuolella, joka ei suostu kiinteytymään. Onko tuon alueen kiinteytyminen edes teoriassa mahdollista?

Olin asiasta sen verran kiinnostunut, että lähdin etsimään allinsa kesyttäneitä internetin keskustelupalstoilta. Luovutin kuitenkin siinä vaiheessa, kun 50 kiloiselle kiinteistä käsivarsista haaveilevalle neuvottiin, että ensin pitäisi päästä eroon ylimääräisestä rasvasta!

Vaikka sohvan vetovoima on tällä hetkellä aivan valtava, olen puoliväkisin puskenut itseni liikkeelle. Ja joka ikinen kerta olen poistunut jumpasta tyytyväisenä. Kuntoilu ei aina tunnu mukavalta, mutta kun huonot päivät saa ohitettua rutiininomaisella liikkumisella, voi taas jonkin ajan kuluttua käydä tuoretta taistelutahtoa puhkuen spagettikäsiongelman kimppuun.

2 Replies to “Spagettikädet

  1. Sulla on selvästi kevätväsymystä. Onneksi siihen tehoaa loma. 🙂

    Katselin juuri videota, jossa luokiteltiin alliongelmat kolmeen luokkaan: läski-, veltto lihas tai roikkuva iho-ongelma (voi olla myös kombinaatioita). Toimenpiteet johtuvat sitten siitä mikä ongelma itsellä on kyseessä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.