Uudet ennen ja jälkeen kuvat

Edellisten kuvien ottamisesta on aikaa puoli vuotta ja kiloja on sinä aikana karissut suurin piirtein neljä. Aloitin säännölliset punnitukset uudestaan vasta lokakuussa, joten en tiedä tarkkaan kuinka paljon painoin elokuun alussa.

Kuvat sivusta.

aug-feb2013-side

Sitten kuvat edestä:

front-aug-feb-2013

Otin kuvat eilen ja täytyy sanoa, että tavoitefarkkuihin hyppääminen oli tällä kertaa paljon helpompaa. Ainakin takapuoli mahtui niihin helpommin kuin eilen, tosin minulla on vielä pajon matkaa siihen kun saan vedettyä vetoketjun kiinni. Housut ovat kokoa 38.

Näissä kuvissa se ei ehkä näy niin hyvin, mutta läskiä on sulanut etenkin ylävatsasta niin, että minulla on pienoinen vyötärönalku. Lisäksi sitä on hävinnyt kasvoista ja varmaan muualtakin.

Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin, edes tämä painonpudotus ei olisi ollut mahdollinen ellei elämän olisi ollut tasaisempaa loppusyksystä ja nyt alkuvuodesta. Siitä että lakkasin pitämästä päätäni pensaaseen painonpudotuksen suhteen on ollut myös suuresti apua. 🙂

*******

Nopeamminkin voisi tietysti laihtua, mutta jos pitää valita mukavuuden ja nopeamman laihtumistahdin välillä, valitsen mukavuuden. Minua ei kiinnosta kokeilla rajojani painonpudotuksessa.

P.S. Ja avokadopasta oli todella maukasta.  🙂

One Reply to “Uudet ennen ja jälkeen kuvat”

  1. Siinä on kyllä vissi totuus, että kun elämä on tasaisimmillaan, niin laihtuminenkin on helpointa.

    Takuulla nuo housut vielä kiinnikin menee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.