Kiire, kiire, kiire!

vappupallot_374x296Huhtikuun loppu on ollut himpun verran uuvuttava. Olen ollut flunssainen ja kovin kiireinen. Päivässä ei tunnu olevan riittävästi tunteja kaikkien niiden asioiden  hoitamiseen, jotka huomiotani vaatisivat.

En ole edelleenkään ehtinyt hankkia kireitä tai löysiäkään juoksutrikoita, ja olen varma että juuri kunnon varusteiden puute  teki edellisestä lenkistä niin tuskaisen :). Ihanasta auringonpaisteesta huolimatta juoksu ei oikein kulkenut, mutta rasva taisi palaa joka tapauksessa.  Varmasti taas ensi kerralla loikin kuin gaselli ja nautin juoksun hurmasta!

Vappuvalmistelut ja kuopuksen 5-vuotis syntymäpäiväjuhlien järjestelyt ovat pitäneet minut kiireisenä viime päivien ajan. Eilen olin aikeissa valahtaa pitkän työpäivän jälkeen sohvalle, kunnes muistin, että vappuaattona kaupat sulkevat ovensa jo kuudelta.

Ei auttanut muu kuin kiiruhtaa ostoksille. Hain ruokatarvikkeet yhdestä kaupasta, josta vappupallot olivat loppuneet ja suuntasin toiseen kauppaan, josta löytyikin oikeanlaisia Angry Birds -palloja. Asetuin palloineni jonottamaan pitkän kassajonon hännille.

Edessäni jonotti kaksi naista, joista toinen totesi, että jonottamisessa menee hirveästi kallisarvoista aikaa hukkaan. Ryhdyin heti miettimään, mihin naisella mahtoi olla kiire; kotiin paistamaan munkkeja, pullottamaan vappusimaa, tai kenties kuten itselläni, kiire askartelemaan lasten naamiaisasuja.

Ainainen kiire on ärsyttävää ja liiallinen kiire saa voimaan huonosti, mutta kyllä kiireestä jotain hyötyäkin on. Kiiressä ei ehdi istahtaa sohvalle mutustamaan sipsejä tai murehtimaan heiluvia alleja. Kun kallisarvoista aikaa joutuu käyttämään mihin tahansa muuhun kuin löhöilyyn, painokin saattaa tippua kaikessa kiireessä ihan huomaamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.