Uusia hankintoja: tehosekoitin ja jumppavermeet

ts3 Tein viime viikolla pari uutta hankintaa, tehosekoittimen ja uudet jumppavaatteet. Kummatkin ovat osoittautuneet hyviksi löydöiksi eikä hintakaan päätä huimannut.

Jumppavaatteiden uusiminen tuli ajankohtaiseksi sen jälkeen kun änkesin salsa-tunnilla eturiviin ja jouduin katsomaan alavatsamakkaroitani lähietäisyydeltä yli tunnin.

Vanhat jumppahousut olivat jotenkin kutistuneet makkaroita myötäileviksi. Sen havainnon jälkeen askelsarjoihin keskittymisestä ei meinannut tulla mitään.

Vannoin itselleni etten mene salsatunille uudestaan ennen kuin olen päivittänyt jumppatyylini.

Sitäpaitsi vanhat jumppahousuni olivat ristiriidassa aikaisemmassa postauksessa luettelemieni tyylisääntöjen kanssa. Olin jostain syystä katkaissut jumppahousut keskisäärestä joten ne pikemminkin lyhensivät kuin pidensivät sääriäni (joudun aina lyhentämään koska olen 155 cm ja lyhytsäärinen). Yläosa sentään oli sääntöjeni mukainen eli kaula-aukko on avara.

Jumppavaatteiden hankkiminen oli onneksi aika tuskatonta. Päädyin ostamaan H&M:lta kokopitkät tummanharmaat joogahousut (regular fit) joissa on vaaleanpunainen vyötärönauha. Kokeilin myös capri-pituisia kuviollisia treenitrikoita, mutta ne toivat kiusallisesti esiin kaikki muhkurat..

Yläosaksi valitsin tummanharmaan meleeratun puseron, jossa on väljä kaula-aukko. Se on mukavan kevyt päällä ja pitkä helma peittää ne alavatsamakkarat. 🙂 Tykkään paidasta niin paljon että saatan ostaa toisen samanlaisen ihan muuten vaan.

Uusien jumppavermeiden hinnaksi tuli vain 25 euroa.

 *******

 Toinen hankinta on uusi tehosekoitin. Vanhan tehosekoittimeni moottori on vedellyt viimeisiään jo jonkin aikaa. Uuden tehosekoittimen löysin Gigantista 35 eurolla. Se on Logikin 1000-wattinen tehosekoitin. Alhaisen hinnan ja vieraan merkin yhdistelmä vähän epäilytti, mutta tehosekoitin on ainakin tähän mennessä toiminut niin kuin pitääkin ja tehoja riittää kuin pieneen kylään.

Vanha tehosekoittimeni oli surkea tekele jolla ei saanut edes jäisiä mansikoita soseutettua, muutta uuden tehosekoittimen moottori on sen verran järeä että kokeilen sillä ehkä jossain vaiheessa kotitekoisen mantelivoin tekemistä. Slurps.

*******

Valitettavasti en ole vielä ehtinyt kokeilla jumppavaatteita käytännössä koska nyrjäytin vasemman nilkkani viime viikolla. Onneksi nyrjähdys on aika lievä, joten päässen taas treenaamaan kunnolla loppuviikosta.

Lähiaikoina aion aloittaa uuden haasteen, jolla on jo nimi valmiina: Operaatio Kevätpiristys. 🙂

4 Replies to “Uusia hankintoja: tehosekoitin ja jumppavermeet

  1. Joo mäkin olen hyvin tyytyväinen hankintoihin. Jumppahousuista sai vielä 5 euron alennuksen, joten sain vaatteet vain 25 eurolla.

  2. Jepulis,tehosekoitin on kätevä. Itse olen tehnyt vihersmoothieta lehtikaalista,pinaatista avokadosalaatti,kiwistä. Joukkoon lisäksi appelsiinia ja pari taatelia. Ihanan samettista ja tosi hyvää!

    1. Mä en ole vielä ehtinyt kokeilla sitä vihersmoothie-reseptiä jonka sä lähetit, ehkä tänä viikonloppuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.