Tavoitemekko osa 1

[captionpix imgsrc=”https://satsinen.com/wp-content/uploads/2012/05/apple.jpg” width=”240″]

Minulla on vihdoinkin ihka oikea tavoitemekko! Ja aikaa päästä tavoitemekon mittoihin tasan 11 päivää.

Koska olen hoikistunut talven aikana jonkin verran, päätin palkita itseni hankkimalla kesän juhliin upouuden juhlamekon. Lähdin etsimään unelmamekkoani liikkeestä, jossa tiesin saavani henkilökohtaista palvelua, kun yleensä tieni vie kauppoihin, joissa saan itsekseni hortoilla rekkien välissä.

Kaupassa kerroin myyjättärelle, mitä etsin ja vilkaistuaan päälleni, hän totesi minun varmaankin olevan kokoa 38, eikä kuullut tai kuunnellut, kun yritin sanoa, että ehkä myös koko 40 olisi minulle sopiva…

Pukukoppiin valkkasin neljä ihanaa mekkoa ja sain mukaani myös jonkin sortin sovitussukkahousut. Vedettyäni sukkikset jalkaan totesin, että tämmöiset on saatava, vaikka mekkoa en löytäisikään. Mahamakkarat kutistuivat ja katosivat vyötäröltä taianomaisesti pelkkien sukkahousujen puristuksessa!

Ihastuin yhteen mekkoon välittömästi ja myyjätärkin oli sitä mieltä, että näytin luomuksessani kerrassaan upealta.Hyvistä sukkahousuista huolimatta vatsanseutu tuntui hieman kireältä ja tilanne tulisi olemaan hankala ainakin siinä vaiheessa, kun en enää jaksaisi vetää mahaa sisään… Ryhdyin myös murehtimaan kuinka makkarankuorimaiselta oloni tuntuisi syötyäni herkkuja sukulaistytön ylioppilasjuhlissa.

Jätin mekon varaukseen ja päätin nukkua yön yli.

Kerroin äidille ihanasta mekosta, jonka epäilin olevan hieman liian pieni, ja äidin selkeä neuvo oli ostaa kokoa suurempi. Harmi vaan, että seuraava koko oli kaupasta loppunut 🙂 Mies sen sijaan totesi luultavasti kaupoissa kiertelyyn kyllästyneenä, että siinähän minulla on hyvä tavoite; mahtua mekkoon mukavasti kesäkuun ensimmäisenä lauantaina. Ajatuksesta innostuneena riensin siltä seisomalta kauppaan hakemaan mekkoani.

Toukokuu alkoi vapulla, jatkui äitienpäivän juhlinnalla ja helatorstain herkuttelulla. Samaan saumaan sattui kahdet syntymäpäivät, grillikauden avaus ja kaaos kuntoiluaikatauluissani.

Kaiken tämän seurauksena ihanasta juhlamekostani on tullut ihan virallisesti Tavoitemekko!

2 Replies to “Tavoitemekko osa 1

  1. Ne on varmaan keksineet että ne kutistavat sukkahousut ovat hyvä myyntikikka. Menee pienetkin koot kaupaksi kun voi kutistaa shoppaajaa niillä housuilla… 🙂

    Mä tarvitsisin vähintäänkin kokovartalokorsetin että mahtuisin mun kaapista löytyviin vaatteisiin. V’ähän masentavaa kun läskiä on vielä niin paljon että se pursuaa housujen vyötärön yli.

  2. Ja sukkahousutkin käy kaupaksi… en kehtaa edes kertoa, mitä niistä maksoin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.