Farkkutyttö sovituskopissa

Chinot eivät menneet farkkutytön jalkaan…Nämä housut löytyvät Nelly.comista

Piipahdin eilen töiden jälkeen muutamassa vaatekaupassa.

Ajatuksena oli ostaa jotain kesäistä, mutta kuitenkin asiallista ja töihin sopivaa. Olen vannoutunut farkkutyttö; mielestäni farkut sopivat aivan mainiosti niin töihin kuin yökerhoonkin.

Mietin kuitenkin usein, että pitäisi varmaan hankkia muitakin housuja ja tänä kesänä olen huomannut, että kaikilla muotitietoisilla on jalassaan “chinot. Sellaisia minäkin lähdin etsimään.

Oli uhkarohkeaa lähteä kauppoihin työpäivän jälkeen; tukka lässähtäneenä ja paita rypistyneenä. Heti ensimmäisestä putiikista löysin mieleiseni chinot, joita päätin kokeilla.

Kuten aina, aluksi sovituskoppi loisteputkivaloineen paljasti, että hiusvärini on kulahtanut; harmaalle juurikasvulle pitäisi tehdä jotain ja hiusten väriä kirkastaa. Sovituskopin valot lisäsivät mahaan ainakin kaksi ylimääräistä makkaraa, ja koska sovituskoppeihin on ystävällisesti asennettu peilejä, joiden avulla näkee myös selkäpuolen, totesin, että makkaroita löytyy myös selästä.

Pystyin kuitenkin ohittamaan hius- ja mahamakkaraongelmani, ja vedin innoissani housuja jalkaani, kunnes jouduin toteamaan, että hiekanväriset chinot jäivät kiinni jo pohkeisiin!

Menetin mielenkiintoni saman tien ja jatkoin apeana matkaani. En enää miettinyt chinoja, ainoastaan päälaellani leviävää juurikasvua.

Nykyään shoppailu on raskasta työtä. Nuorempana löysin tarvitsemani vaatteet yhdestä tai kahdesta liikkeestä, nyt joudun kiertämään koko kaupungin ja saaliina saattaa sittenkin olla vain yksi köppäinen paita. Suurin osa vaatteista on liian lyhyitä, liian kireitä tai liian kirjavia. On todella vaikeaa löytää vaatteita, jotka olisivat nuorekkaita, mutta silti sopivan kokoisia!

Onneksi seuraavasta kaupasta löytyi ihanat pillifarkut!

One Reply to “Farkkutyttö sovituskopissa”

  1. Mä en juuri vaivaudu vaateostoksille nykyään ja se näkyy mun kulahtaneessa tyylissä. 🙁 Kauheaa ajatellakin että pitäisi ahtautua hikiseen vaatekoppiin ja vetää päälleen vaatteita jotka ei todennäköisesti sovi päälle.

    Mun pitää tehdä jotain mun omalle juurikasvulle..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.