Uudet ennen ja jälkeen -kuvat

Tänään on uusien mahakuvien aika. Vedin koon 38 tavoitehousut jalkaan ja otin itsestäni kuvia  aikalaukaisimella. Kuvien ottaminen alkaa olla jo rutiinia, mutten kyllä ikinä onnistu ottamaan kuvia samalta etäisyydeltä ja samoissa valaistusoloissa. (Edelliset mahakuvat löytyvät täältä).

[captionpix imgsrc=”https://satsinen.com/wp-content/uploads/2012/06/belly-front-comparison-07062012.png” width=”450″ align=”center” captiontext=”4.5.2012 vasemmalla, 7.6.2012 oikealla”]

Kuten kuvista näkyy, läski on edelleen jatkanut sulamistaan. Tavoitehousut solahtivat päälle hitusen helpommin kuin kuukausi sitten, mitä nyt maha vähän roikkuu sivukuvassa. 🙂 Vaa’an lukema  pyörii silti yhä sitkeästi siinä 71 kilon paikkeilla.

[captionpix imgsrc=”https://satsinen.com/wp-content/uploads/2012/06/belly-side-comparison-07062012.png” width=”450″ align=”center” captiontext=”4.5.2012 vasemmalla, 7.6.2012 oikealla”]

Olin hieman yllättynyt että ylipäätään mitään edistystä on tapahtunut.

Supertäti-matkan ja sitä seuraavan migreenin jälkeen syömiseni ovat olleet vähän sekaisin. Olen myös huomannut itselläni toistuvan stressi(syömis)kuvion. Torstai-iltaisin olen väsynyt viikon töistä ja perjantaisin joudun piiskaamaan itseäni jotta saisin jotain tehtyä.

Illalla sitten ”ratkean” syömään karkkia. Makuunin irtokarkit ovat näköjään minun perjantai-pulloni!

Luulen että kyse on melko puhtaasta stressisyömisestä eikä siitä että ruokavaliossani on jotain sen suurempaa pielessä. Toivon vain että keksisin paremman tavan lievittää stressiä kuin karkkipussiin hukuttautuminen. Tyhmintä on se, että karkkien syöminen ei ole ikinä yhtä kivaa kuin mitä etukäteen kuvittelee.

Löytyisikö sieltä ehdotuksia halvoiksi stressinpoistokikoiksi?

2 Replies to “Uudet ennen ja jälkeen -kuvat

  1. Stressinpoistokikkoja kaivataan myös täällä. Olen harkinnut joogaa ja meditointia. Täällä meilläpäin olisi mahdollisuus käydä esim. sahja joogassa maanantaisin. Stressaantuneena minulta katoaa ruokahalu, joten painon kanssa ei ole ongelmaa, mutta muuten menee koko kroppa epäkuntoon.

  2. Jooga voisi toimiakin, varsinkin jos se on rauhallista. Mun pitäisi tehdä myös enemmän Feldenkraisia, mutta kaikkeen ei tahdo riittää aikaa..

    Mä en tosiaankaan kadota ruokahaluani streessantuneena, paitsi väliaikaisesti jos olen TODELLA stressaantunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.